Tom Price vandaag

maandag, 15 mei 2006 07:34
0 reacties

Klik op de foto voor een grotere.. Tom prijs dus, een mijnstadje en dat is aan alles te merken. Op onze camping leven de mijnwerkers die in zeecontainers slapen(!) zij aan zij met de kampeerders...Ik zit nu in een computerwinkel in tom price en henk is druk bezig van alles te regelen, onder andere het betalen van onze auto registratie!
Ik ben blij dat we wat nieuwe plaatjes er op hebben kunnen zetten. Het heeft effe moeten duren, de internet is niet overal fantastisch!!!

Vandaag gaan we kijken in karigini national park. Er schijnen prachtige kloven en meertjes met watervalletjes te zijn waar je in kan zwemmen. klinkt heerlijk. Het is al half 1 dus we moeten snel op weg. Bellen is een beetje lastig hier in lutjebroek. Ik heb wel een belkaart van OZcall, maar ik moet eerst een lokaal nummer bellen, en het beste is het nummer van Broome, maar dat is 1000 km verderop dus betaal je alsnog ook de lokale kosten en dat gaat ook hard. Gisteren hebben we geprobeerd henks ouders eindelijk eens te bellen, maar het geld ging er doorheen zonder connectie, dus proberen we het vanavond nog wel een keertje en anders zodra we in Broome zijn, dat zal over drie a vier dagen zijn.

Mijn moeder zegt dat we er vrij snel doorheen gaan, maar wij hebben dan ook niet 5 maanden de tijd zoals zij, maar louter 5 weken... ;-)

Tot snel, keep well, x marijke

SHARE

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.