Speciaal Stelletje levensgenieters!!! + Othello

Gepubliceerd in Winter in Darwin
Geschreven door  zaterdag, 10 juni 2006 17:38
0 reacties
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Lees 4062 keer Laatst aangepast op zaterdag, 09 mei 2015 21:57

(klik hier voor nieuwe foto's!)
Echt bijna hedonistisch hier, we gaan van de ene koffietent naar het andere restaurant voor ontbijtjes. Elke dag doen we wel wat. Zalig! Zometeen gaan we naar een soort pub in de haven voor het avond eten. Wat hebben we verder gedaan?Othelli
Dat was leuk die voorstelling "Othello" die mijn vader gedirigeerd had. We gingen er afgelopen woensdag heen en na een paar minuten hoorde ik opeens de stem van mijn vader. Het bleek dat hij voor twee nachten een van de kleinere rollen overgenomen had! Zo leuk en zo toepasselijk, want hij speelde de rol van Brabantio, een senator die zijn dochter kwijt raakt aan een moorse kapitein (Othello) in het leger. Schandelijk vind hij en hij gaat dus ook flink tekeer tegen Othello en spuwt vuur uit over zijn dochter......... en ondertussen zitten henk en ik daar naar te kijken, echt net alsof het over ons ging.. henk wilde achteruit deinsen. Echt heel erg leuk om john weer eens ergens in te zien, de laatste keer was zo’n 25 jaar geleden op zijn minst. Hij heeft nog wel vaker in toneelstukken gespeeld hier, maar ik mis het steeds. Hij is erg goed en grappig op het podium, maar ik ben vast niet objectief! Omdat hij er dus in zat zijn we de dag erna ook wezen kijken. Dat hielp op zich ook wel met het begrijpen van die shakespeare.
De moor Othello werd gespeeld door een aboriginal, heel orgineel. We hebben hem later ontmoet en het is een wonder dat hij het uberhaupt (zo goed) kan spelen, want hij is vrij moeilijk te verstaan en volgen als hij spreekt. Een behoorlijk vaag figuur, maar wel heel aardig en inmiddels een goeie vriend van mijn vader.

Het Universum
Inmiddels heeft john met henk zijn theorie over het toekomstbeeld voor het universum bediscusieerd, dus ik denk wel dat hij als schoonzoon geaccepteerd is :-)
Morgen gaan henk en ik misschien een beetje relaxen op het strand, we zijn een beetje van hot naar her gegaan hiero, nog niet veel gerelaxed, maar dat moet ook gebeuren! En maandag gaan we naar Kakadu National Park. Maar daarover schrijf ik zeker nog wel een verhaaltje!

SHARE

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.