Onderweg, nu in Geraldton

vrijdag, 05 mei 2006 04:43
0 reacties

Goeiemorgen! Het is 5 mei, rond half negen 's morgens. Ik zit achter een mac computer in de receptie van de te dure camping.
We zijn afgelopen maandag vertrokken vanuit Perth. Die auto die ik eerder beschreef hebben we dus gekocht. Ik had hier heel graag een plaatje neergezet van ons met de auto, maar deze internetverbinding stamt nog uit de tijd dat australie geen eiland was, dus helaas....
Maar:

Geraldton
Dit is de laatste stad waar we nog spullen voor het camperen en de auto kunnen kopen (volgens onze adviseuze mijn moeder) dus hebben we gisteren besteed aan het verversen van de olie van de auto. Het vervangen van de v-snaar en nog een andere band, geloof de band van de stuurbekrachtiging.. Halen van reserve lenzen voor henk (hij is zijn reserves thuis vergeten) en nog even naar het museum. Het museum is gewijd aan scheepsrampen. Mensen die de stukjes allemaal lezen zullen gelezen hebben dat we naar het wrak van de batavia hebben gekeken in het scheepswrakmuseum van Fremantle. Er schijnt een hevige concurentie te zijn tussen beide musea omdat ze over hetzelfde gaan. En hoewel het wrak dus in het Fremantle museum ligt, is het museum echt opgezet door diegene die het wrak opgevist heeft... roddel en intriges in 'the outback'.
Je voelt ook echt aan deze stad dat dit de enige stad is in een groot gebied waar mensen nog bepaalde spullen kunnen kopen. Dus de supermarkten zijn enorm goed bevoorraad, je kan er bijna alles krijgen en de autospullen winkels puilen uit met echt alles dat je nodig kan hebben op tracks.

SHARE

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.