Nieuwe waterpomp + geschaafde knie!

zaterdag, 20 mei 2006 05:54
0 reacties

Hee hee!
Neee, nog steeds in Port Hedland!
Vorige keer schreven we dat we aan het wachten waren op de reparatie van de oliepomp van de bruiser (auto).. toen zijn ze er achter gekomen dat de waterpomp meer dan een centimeter speling had... voor de niet techneuten als ik: das is dus niet goed!Ze zouden een nieuwe voor ons bestellen (zou zaterdag komen), maar ze hadden geen tijd om hem er op te zetten. Dit stadje zit vol met toyota's, dus de monteurs zijn al twee weken vooruit geboekt. De pomp zou tweehonderd dollar moeten kosten. Wij dus een dag later naar de lokale autoshop. (gisteren, vrijdag), blijkt dat ze hem daar ook hebben en voor slechts honderd dertig dollar!!!!! Dus we hebben een dag gewonnen en tachtig dollares...

Gisteren dus heeft henk mijn briljante, sterke, stoere oh zo mannelijke (GAAAAAPPP) monteur hem erop gezet. Ik heb natuurlijk enorm goed geholpen door als een soort doktersassistente alles aan te geven. (ik dacht even dat ik mijn roeping gemist had). De bruiser is erg hoog en heeft een gigantische bullbar, dus moest henk over de hele auto heenklimmen om er bij te kunnen.
MAAR: er is nog meer sensatie:
Toen we druk bezig waren kwam er op eens een hele colonne scheurende politieauto's voorbij met in hun midden een vrachtwagen zonder voorbanden. Blijkt dat iemand die 250KM zuidelijker gejat heeft. Hij is over een rijtje kraaienpoten heengescheurd en gewoon doorgereden. Vervolgens is hij hier op volle snelheid op zijn velgen door het dorp heengescheurd. Het is een wonder dat er niet een kinderwagen onder verdwenen is. Vandaag zagen we de hele route gekrast in het asfalt.

Terug naar de waterpomp. Dat is dus HEEL voorspoedig gegaan. Geen problemen. Henk wist precies wat ie moest doen. Heeft zo'n drie uur gekost.
Oh ja geschaafde knie: Heb ik gewoon hele wandeltochten gemaakt op mijn flip-flops (slippers) die je absoluut beter voorbereid moet doen. Maar goed, spontaniteit... steek ik hier de straat over om koelvloeistof te halen, glij ik van de berm af op mijn knie. AUWWWW dus. Ik snap nu iets beter wat marielle voelde toen ze besloot afgelopen winter de stoep eens van dichtbij te bekijken waarbij ze ook allebei haar knieen schaafde. M'n knie zat dus helemaal onder de prut. Bij de autoshop (we hebben de auto handigerwijs om de hoek van de autoshop bij een falliet benzinestation gerepareerd) vroeg ik om een doekje tegen het bloeden, gaf dat toonbankmonster me een gebruikte vieze oliedoek. "kan je hem niet effe natmaken?" vroeg ik maar. In plaats van dat die griet nou effe een papiertje pakt of zo... Nah ja. het zit d'r allemaal nog an... EN BRUISER DOET HET WEER!!!!!

We gaan d'r vandaag weer vantussen, naar eighty-mile beach dus. We wilden effe kijken bij the Royal Flying Doctors Service, maar die zijn dicht (?!??! geen been breken dus op zaterdag) vandaar dat we effe typemiepen. Koffieeeeee....

Nog effe voor de duidelijkheid: hilweh heeft nog geen baby gekregen. Ze moet nog een paar maanden broeden. Ik geloof dat ze pas voor september uitgerekend is.
See ya later krokodillen...

SHARE

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.