Nieuwe foto's en Gibb River Road

woensdag, 24 mei 2006 11:51
0 reacties

Dit zou wel eens het laatste bericht kunnen zijn dat jullie van ons krijgen! Morgenochtend vroeg beginnen wij aan de gewaagde en gevreesde route...
Als er iets krokoland is dan gaan wij er nu naar toe.We moeten in elk geval door een rivierbedding waar nog 60 cm water is staat. Dat wordt dus niet uitstappen. We plannen er ongeveer 6 dagen over te doen. Genoeg te zien daar. Daarna als toetje willen we een helicoptervlucht maken over de Bungle Bungles. (met open deur, schijnt spectaculair te zijn)

Even voor de goede orde; we gaan daadwerkelijk een risicovol gebied in en laat jullie nu weten wanneer we weer uit het gebied zouden moeten zijn.

Vertrek: donderdag 25 mei (6 uur 's ochtends)
Geschatte aankomst op eindpunt Kunnunura: dinsdag 30 mei

Niet meteen in paniek schieten als we een dagje of zo later zijn, maar na een week mag er wel een lijkenwagen onze kant op!

Nieuwe foto's
Helaas heeft het programma de nieuwe foto's achteraan gezet, dus om de nieuwe te bekijken moet je dus achteraan zijn. We hebben er een stuk of 16 op gezet...

Waar zijn we nu?
Op dit moment zitten we in ongezellig Derby. We zijn omringt met Baobab bomen. Echt leukies. Iedereen die er eentje gezien heeft zal het met ons eens zijn.
Gisteren zijn we uit Broome gekomen. Enorm verschil met hier.. heel druk en gezellig, leuke restaurantjes, winkeltjes en prachtig breed strand. Heerlijk gezwommen en op het strand gedarteld. Zo'n glij-knie is echt jodelie in de zee kan ik je vertellen (zie vorig nieuwsitem). Henk zag ook nog een stingray voorbij schaduwen in de branding.

Broooome
Op weg naar Broome kwamen we nog een Belgisch stel tegen (Tijl en Neele) met panne... Henk keek er naar en had heel veel geluk dat hij naar het goeie draadje keek en kon hem in zoverre repareren dat ze in elk geval in Broome aangekomen zijn. We zijn er als een soort bezemploeg achteraan gereden voor het geval dat. Als dank kregen we van hun een jerrycan diesel! Hardstikke fijn met die zuipschuit van ons. We zijn met ze gaan eten en hebben nog lekker nederlands met ze gebabbeld met een glaasje rum d'r bij. Gek om nederlands te praten met vreemden.. Al dat ge-engels..
In middels kunnen we ook de possum aan ons wildlife watching record toevoegen, er maakten er een paar ruzie boven onze tent op de camping.. ze lusten geen broccoli.

Nou, leuk jullie gekend te hebben en hopelijk tot over een week!

SHARE

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.