Speciaal Darwin en whiskey!!

Gepubliceerd in Winter in Darwin
Geschreven door  woensdag, 07 juni 2006 09:07
0 reacties
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Lees 3595 keer Laatst aangepast op zaterdag, 09 mei 2015 21:57

Zo leuk om hier te zijn. Winter in darwin. Toen we aankwamen konden we het huis niet vinden! We hadden wel de goeie straat, maar de huisnummers werken anders hier, dus we reden al een tijdje rond en plots herkende ik hun huis van de foto's die ik had gezien en ik herkende de auto. Toen mijn pa als dolle man over de straat rende wapperend met zijn handen, haren en sarong wisten we zeker dat we goed zaten.John en Daphne kletsen de oren van ons hoofd. Henk trekt het gelukkig en kan gezellig met ze mee kletsen. De humor klikt gelukkig ook helemaal en nog een groot raakvlak is natuurlijk de whiskey. We lusten het allemaal, ook daphne en dat wist ik niet. We hebben twee flessen meegenomen, eentje mijn vaders favoriet: Laphroigh (islay) en de andere is een Macallen (speyside). Ook had ik mijn vader voor zijn vorige verjaardig een hele serie miniatures gestuurd en die heeft hij bewaard! Dus nu lijkt het elke avond wel een proeverij. Hij heeft ze bewaard omdat hij goeie whiskey's liever met mensen drinkt die het appricieren dan dat hij het in zijn eentje zou opdrinken. Dus we slapen heerlijk!

Het Programma
Mijn pa heeft altijd een hele serie mensen aan wie hij me wil voorstellen, dat is heel erg leuk, en wij willen nog wat dingen doen, dus we hebben al een aantal dingen besloten die we gaan doen. Zo gaan we vanavond naar Othello, het toneelstuk dat mijn vader gemaakt heeft bij de theater groep waar hij artistiek directeur is. Heel erg leuk, we hebben de set al gezien, het is buiten achter het darwin museum en het ziet er zelfs zonder lichten en acteurs goed uit! We zijn er gisteren wezen kijken op fietsen. Mijn pa en ik gebruiken die van hunzelf en we hebben er eentje gehuurd voor henk.
Weinigen van jullie weten dat mijn vader in een auto rijd echt als een idioot, nou ik kan jullie vertellen dat hij op een fiets net zo erg, zo niet nog erger is!! Er zijn aardig wat heuvels hier in darwin en hij gaat er in volle snelheid vanaf, zonder te remmen en bochten van 90 graden onderaan de heuvel neemt hij dan met een voet op de grond van de binnenbocht. Ik ben ook geen watje op de fiets, maar die heuvels neem ik toch bijna helemaal remmmend!!!!! Het was erg grappig! Lekker scheuren kris kras door Darwin met zijn drieen. Drie keer gestopt voor koffie en uiteindelijk toen de zon onder was een biertje gaan doen met daphne erbij.

Goed, wat we dus gaan doen hier in Darwin is dus vanavond (woensdag) Othello, donderdag misschien naar de Mindel markets (een grote markt naast de zee met eten, muziek en allemaal kraampjes), vrijdag waarschijnlijk picknicken in Litchfield national park. Dat is een park 150 km zuidelijker met magnetische termieten heuvels en grote watervallen. En verder willen we in elk geval maandag en dinsdag naar Kakadu, ook een groot natuurpark ten oosten van Darwin.EN KOFFIE NATUURLIJK, VEEEEL koffie drinken op terrasjes
Verder zijn we nu ook begonnen met het verkopen van de auto. Een nederlands stel in roadhouse Doon Doon onderweg had al interesse in de auto voor 6000 dollar, dus dat hebben we achter de hand, maar we gaan toch even kijken of we hem niet voor meer kunnen verkopen hier. Het schijnt te kunnen...

Nu ga ik even naar buiten om henk te helpen met het wassen van de auto, HIJ IS VIES!!! Diep oranje overal en vooral van binnen.. Na dit verhaal schrijf ik ook een stuk over hoe het afliep met de Gibb River Road.... bye!

SHARE

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.