Speciaal Auto update

Gepubliceerd in Winter in Darwin
Geschreven door  woensdag, 14 juni 2006 00:00
0 reacties
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Lees 3429 keer Laatst aangepast op zaterdag, 09 mei 2015 21:56

... zelfde dag, nog even over de auto...... de mannen zijn net komen kijken. De eerste (Jeff) wilde 7000 betalen, maar het hing nog van een paar dingen af of hij hem kon kopen, dus hij vond dat we hem gewoon aan de tweede man moesten laten zien. Dat deden we ook en die was ook heel relaxed, die wilde de auto ook graag hebben, dus hij was bereid af te wachten wat er met de eerste man zou gebeuren. Terwijl de tweede bezoeker wegliep belde Jeff dat hij hem morgen komt halen! Met een cheque. Het is geen gewone cheque is mij door mijn vader verzekerd, je moet het zien als een soort travelers cheque, hij is door Jeff bij de bank gekocht en daardoor is hij door de bank gedekt. Het geld gaat dus niet van zijn rekening af, dat is al gebeurd toen hij de cheque haalde. Ik blijf het jammer vinden dat het op zo'n manier moet, maar het kan niet anders, want morgen gaat Jeff weer terug naar het eiland waar hij woont (Grootte eilant voor de kust van Arnhem land) en hij kan in twee dagen niet het geld bij elkaar pinnen. Maar ik laat mijn vader morgen naar de cheque kijken..

Dus..... als het goed is heeft ons plan gewerkt, we hebben de auto terugverdient, dus hebben alleen voor de diesel betaald!!!! Zo gaaf als het gelukt is! Morgenochtend rond negenen komt Jeff langs en dan zwaaien we de bruiser uit. Maar volgende week dinsdag weten we pas 100% zeker dat het allemaal goed gegaan is, want dan staat het op mijn vaders rekening. brrrr. Meer Morgen!

Kangacurry
Henk is bezig een Thaise Kangaroo Curry te maken. 't Wordt de eerste keer dat we roo zullen eten en dan ook nog in een curry. Ben benieuwd of we het weg krijgen, ben meestal niet zo goed met gekke beesten in mijn maaltijd.

SHARE

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.