Allemaal beestjes :-)

maandag, 15 mei 2006 07:11
0 reacties

Heeeee dat is lang geleden!!
We zijn even goed van de kaart gegaan. Heeerlijk gesnorkeld, vier dagen lang bij ningaloo reef in het water gelegen. Bij Winderabandi om precies te zijn. We zijn echt watjes; zelfs nadat onze directe buren (echte aussies, die een halve kilometer verder stonden) ons gerustgesteld hadden dat de haai (van anderhalve meter) echt niet van ons zou knabbelen durfden we nog niet echt lekker het water in...

Pas in Turqouise Bay waren we op ons gemak genoeg om echt te snorkelen, want daar waren ook eindelijk weer wat mensen in het water. Die andere plek was ergens in de bush waar je alleen met een 4x4 kon komen. Erg leuke ervaring om alleen op de wereld te zijn in de duinen met je tentje, de turqouise zee aan je voeten, poepen met een schepje :-)

Op die plek zagen we ook zeeschilpadden, vele kwallen die half opgegeten waren door de schildpadden (wat ook niet echt lekker snorkeld hoor, een weg banend door de kwallen) en verder nog dolfijnen die we ook in een natuurpark bij monkey mia van dichtbij hebben kunnen bekijken. En dan die haai die telkens als we het water in gingen bij ons in de buurt kwam zwemmen. Er waren ook nog kleine haaivormpjes die over de bodem heen en weer schoten. Als we gingen wandelen schoten er in de verte bosjes krabben het water in. Het strand krioelde ervan..

We hadden al van anderen gehoord dat Yardie creek (riviermonding) niet konden oversteken, dus dat had betekend dat we een paar honderd kilometer zouden moeten omrijden. Eerder genoemde buren wilden de oversteek toch proberen te maken en nodigde ons uit mee te gaan. Bij de oversteekplaats aangekomen bleek dat er een maffe duitser in een bushcamper zich ingegraven had. Henk wilde hem er wel even uittrekken. Kon hij eindelijk onze testosteronbak uittesten. Het lukte ook nog. Die goeie ouwe "bruiser" (uitspreken als: broeeeser) zoals wij de landscruiser noemen..

SHARE

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.