...(al) op de helft!

donderdag, 18 mei 2006 10:44
0 reacties

Jeetje we zijn al op de helft in kilometers en tijd (los van de twee weken bij mijn vader in darwin). Een goed moment om wat dingen aan de auto te laten fixen. Nieuwe v-snaar en nog een andere snaar, nieuw onderdeeltje in de oliepomp en alles vast schroeven wat inmiddels losgerammeld is, dat is ongeveer de helft van de onderkant van de auto!
We hebben eindelijk onze mail gelezen en....... en voor de algemene geruststelling: NEE DE KANGAROO IS NIET DOOD!!

En niet al het mooie weer opmaken voordat wij terug zijn he, daar in nederland!

... Jeeeeh, hilweh krijgt een meidje, gefeliciteerd!

...Ook blij dat het zo goed gaat met de bezineprijzen in nederland moeders!

Henk zal op de camping flink aan de gang gaan met z'n tools. We zitten dus nu drie uur te wachten tot de auto klaar is en eigenlijk was ik al flink uitgekeken op Port Hedland.

We zijn net uit Karijini, echt een prachtig park, echt het mooiste wat we tot nu toe gezien hebben in australie. Het "echte" australie: rode aarde, diepe kloven, strak blauwe luchten en slapen tussen de huilende dingo's 's nachts.
Ook weer iemand uit een creek moeten slepen, dus tot nu toe zijn de reddingsspullen alleennogmaar goed geweest om anderen te helpen.

Port Hedland is enorm industrieël. De hele stad is bedekt met een dun laagje bruine stof van de ijzererts die hier op enorme schepen van meer dan drie honderd meter wordt geladen. Ook de treinen zijn van enorme proporties, welliefst 3km lang!!

Sensatie op de camping vannacht; inbraak bij de buren, geschreeuw, gevloek en geren. Uiteindelijk hebben we onze tent opgepakt en op een rustiger plekje neergezet...

Als de bruiser (auto) het weer gaat doen gaan we morgen hopelijk op weg naar 'eighty mile beach', de naam laat weinig te raden over...

We kletsen volgende keer wel weer verder als we wat humoristischer zijn...!

SHARE

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.